Sukkerfrie havreflarn

 

Det er en tid for alt, og om jula kom litt brått på i år er det fint å vite at noen av julens syv slag kan lages både sunt, kjapt og enkelt.

Den enkleste av dem alle er nok havreflarn!

Rør ingrediensene sammen, fordel deigen på et brett, stek, avkjøl og nyt!

Til ca. 20 stykker trenger du:

4 dl glutenfrie havregryn

1,5 dl fiber sirup gold

50 gram smeltet smør

 

Slik gjør du?

  1. Bland sammen alle ingrediensene
  2. Legg røra i små topper på et steke brett. Ca 1 ss per topp
  3. Stekes på 220 grader, over og undervarme, i 10 minutter
  4. Om ikke de flyter helt utover kan du ta dem ut etter 5-6 minutter og dra dem litt utover.
  5. De blir helt stive når de er avkjølt

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>