Velkommen til Sprekere Mamma & Baby – dette er vår visjon!

Velkommen til Sprekere Mamma & Baby.

 

Å være gravid er noe spesielt, og ingen graviditeter er like! Hos SPREKere mamma skal du finne svar på det mange lurer på innen trening, kosthold, vekt og helse. Vi ønsker å være en underholdende og informativ side for deg som er gravid eller akkurat har blitt mamma.

En gang i måneden sender vi også et vår SPREKere Mamma Guide til alle våre lesere. Guiden vil inneholde næringsrike oppskrifter, kostplan og trygge treningsøvelser.

For å laste ned din første SPREKere Mamma Guide registrer deg  HER

Om oss:

Tonje Alice er utdannet barnevernspedagog og jobber til daglig med å veilede nye mammaer. Tonje Alice driver også med babymassasje og lidenskapelig opptatt av hvordan vi som foreldre kan knytte gode bånd til våre barn. Hun eier nettbutikken www.bylt.no, har lang erfaring som treningsinstruktør og sist men ikke minst – hun er en sprek mamma til to.

Hennes sterkeste side: Tonje Alice har en unik forståelse for alt man går igjennom som ny og kommende mamma. Alle tanker, følelser, bekymringer, gleder og spørsmål.

 

Desiree har jobbet som personlig trener og kostholdsveileder i tolv år. Hun har bred erfaring, og har i tillegg til veiledning av enkeltpersoner arrangert flere kurs og bootcamps for gravide og nye mammaer. Til daglig driver Desiree Norges største helseblogg www.fitfocuse.blogg.no og er sprek mamma til en.

Hennes sterkeste side: Desiree har en egen evne til å gjøre trening og sunt kosthold enkelt.


Monsterfoto

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>