Sunn og rask fiskesuppe

 

I en travel hverdag må middagen ofte stå fort på bordet. Da er suppe ofte et kjapt, smakfult og næringsrikt alternativ.

Denne suppen kan enkelt gjøres klart dagens før. Varm opp, tilsett fisk og server rykende varm, hjemmelaget suppe på 1-2-3

Til 4 personer trenger du:

625 gram torsk eller seifilet

400 gram reker

3 dl lettmelk

1,5 – 2 l fiskebuljong

3 ss maizena

1 liten blomkål eller brokkoli

1 purre

4 stk gulrøtter

Dill og pepper

 

Slik gjør du:

  1. KuI opp og kok grønnsakene møre i fiskebuljong.
  2. Tilsett melk og maizena og gi det hele et oppkok.
  3. Ha  i fisken og la deIe stå å trekke i 10 minutter.
  4. Tilsett rekene ved servering

Skikkelig fastfood!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>