7 naturlige drikker som hjelper mot vann i kroppen

Væskeansamlinger er en vanlig og ofte ufarlig bivirkning av graviditet* Under graviditeten får du mer blod i kroppen. Hos mange fører det til at blod samler seg opp og tvinger væske ut i vevet.

I hvor stor grad man plages av dette er veldig individuelt. Både temperatur, gener, fysisk form og kosthold kan påvirke disse hevelsene.

Heldigvis finnes det gode råd som å trene, unngå salt og fet mat, bruke støttestrømper, unngå trange klær, bruke behagelige sko, osv.

I dag deler vi syv naturlige drikker som hjelper mot væskeansamlinger i kroppen.

Shutterstock

 

 VANN

Det høres kanskje rart ut, men om du er dehydrert kan kroppen holde igjen på væske. Sørger du derimot for å drikke nok vil kroppen skylle ut overflødig væske.

 

SITRON og AGURKVANN

En ting er at både sitron og agurk gir deilig smak til vannet. Se første punkt. For det andre er både sitron og agurk er vanndrivende.

 

 

KJERRINGROKK, PEPPERMYNTE, LØVETANN og BRENNELSE

Dette er vanndrivende urter som er trygge for gravide å drikke som te. Kjerringrokk og løvetann er de mest vanndrivende av disse. Drikk gjerne 2-3 kopper pr dag mellom måltidene, men husk å drikke vann i tillegg.

Shutterstock

*Husk at store vannansamlinger i kroppen også kan være et symptom på svangerskapsforgiftning.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>